Vi får kommunikasjonen på plass

strategi.jpg

Strategi og taktikk

Selv den beste idé er bortkastet hvis den ikke er tuftet på en solid og gjennomarbeidet strategi. Og selv den beste strategi kan svikte hvis man går seg bort i de taktiske virkemidlene.

Vi foretrekker å starte samarbeidet med en workshop for å skape et felles ståsted og et fundament for det videre arbeidet.

ide.jpg

Idé og konsept

Kampen om oppmerksomheten er den samme, enten du beveger deg i digitale eller analoge medier. Den gode idéen og det gjennomtenkte kommunikasjonskonseptet er din garanti for å trenge igjennom budskapsjungelen.

 
content.jpg

Content marketing

Magasinproduksjon, digitale bilag, advertorials, digitale årsrapporter, nettmagasin. Noen kaller det innholdsproduksjon, andre historiefortelling eller content marketing. Felles for alle tekster vi skriver er at de informerer, underholder og inspirerer, bygger lojalitet og merkevare.

design.jpg

Design og identitet

Strategisk design og identitetsutvikling er mer enn en pen logo eller en lekker pakning. Vi arbeider med alt fra navnsetting til fullstendige profil- og identitetsprogrammer. Om ikke god design kan flytte fjell, kan det i hvert fall flytte et fjell av varer.

 
some3.jpg

Sosiale medier

Vi utarbeider strategier for din aktivitet på sosiale medier, skreddersyr kommunikasjonen og virkemidlene, ikke minst med tanke på målrettet annonsering.

Vi drifter og overvåker all din aktivitet på sosiale media, oppdaterer, svarer på innlegg og legger ut relevante poster. Strategisk og langsiktig arbeid med sosiale media gir deg flere følgere, bredere nedslagsfelt, tettere kundedialog, økt lojalitet og en sterkere merkevare.

digitalt.jpg

Digitale tjenester

Kampanjesider, nettsider, digitale konsept, blogger, segmenterte nyhetsbrev og søkemotoroptimalisering. Dagens teknologi gjør at du kan treffe både nye og gamle kunder på en langt smartere måte. Vi planlegger, utarbeider strategier og produserer tekst og optimalisert design for å øke synlighet, bygge lojalitet, involvering og selvfølgelig, salg.

 

Programmatisk annonsering

Med skreddersydd kommunikasjon og definerte målgruppe bruker vi programmatisk annonsering for å nå ut til hver enkelt potensiell kjøper til rett tid. Vi plasserer budskap slik at mulige kunder som tidligere har besøkt nettsiden din eller vist interesse for en annonse, fullfører konverteringen. (Vi arbeider tett med digitale rådgivere i Keyteq,) og justerer kontinuerlig budskap og plassering at du som kunde får mest mulig ut av ditt markedsbudsjett.

Målinger og undersøkelser

Noen ganger vet man rett og slett for lite om marked, målgrupper osv. Vi samarbeider tett med Respons Analyse og har tilgang på noen av landets beste analysekrefter. Vi gjør også omdømmemålinger i samarbeid med Sentio Research.

Presse og events

Glem aldri pressen! En gjennomtenkt strategi inneholder også tanker om hvordan skaffe seg medieomtale. Noen ganger er det nok med en god pressemelding. Andre ganger må det sterkere virkemidler til, som et oppsiktsvekkende event som kan bidra til å anskueliggjøre din kommunikasjonsutfordring.