Oktan Øst får kommunikasjonen på plass

strategi.jpg

Strategi og taktikk

Selv den beste idé er bortkastet hvis den ikke er tuftet på en solid og gjennomarbeidet strategi. Selv den beste strategi kan svikte hvis man går seg bort i de taktiske virkemidlene.

Vi foretrekker å starte samarbeidet med en workshop for å skape et felles ståsted og et fundament for det videre arbeidet.

ide.jpg

Idé og konsept

Kampen om oppmerksomheten er den samme, enten du beveger deg i digitale eller analoge medier. Den gode idéen og det gjennomtenkte kommunikasjonskonseptet er din garanti for å trenge igjennom budskapsjungelen. Oktan Øst hjelper deg med å finne et solid konsept og bygge opp merkevaren din.

 
content.jpg

Content marketing

Innholdsproduksjon står sterkt i dagens samfunn, enten det er i digitale- og sosiale kanaler, eller i magasinform, Oktan Øst har i årevis jobbet med Content marketing på ulike plattformer.
Felles for alle tekster vi skriver er at de informerer, underholder og inspirerer, bygger lojalitet og merkevare.

design.jpg

Design og identitet

Strategisk design og identitetsutvikling er mer enn en pen logo eller en lekker pakning. Vi arbeider med alt fra navnsetting til fullstendige profil- og identitetspakker.
Om ikke god design kan flytte fjell, kan det i hvert fall flytte et fjell av varer.

 
some3.jpg

Sosiale medier

Vi utarbeider strategier på sosiale medier, skreddersyr kommunikasjonen og målretter annonseringen etter kundenes mål.

Annonsering i sosiale kanaler er alfa og omega i dagens samfunn og Oktan Øst jobber for gode resultater gjennom annonseringen. Vårt mål er at annonsene treffer akkurat de personene som har interesse for våre kunder.

Vi drifter og overvåker for deg, samtidig som vi følger opp annonser og rapporter.

digitalt.jpg

Digitale tjenester

Kampanjesider, nettsider, digitale konsept, blogger, segmenterte nyhetsbrev og søkemotoroptimalisering.

Dagens teknologi gjør at du kan treffe både nye og gamle kunder på en langt smartere måte. Vi planlegger, utarbeider strategier og produserer tekst og optimalisert design for å øke synlighet, bygge lojalitet, involvering og selvfølgelig, salg.

 

Programmatisk annonsering

Med skreddersydd kommunikasjon og definerte målgruppe bruker vi programmatisk annonsering for å nå ut til potensielle kjøpere til rett tid.
I samarbeid med Keyteq plasserer vi kampanjene slik at mulige kunder som tidligere har besøkt nettsiden din eller vist interesse for en annonse, nås. Du som kunde skal få mest mulig ut av ditt markedsbudsjett.

Målinger og undersøkelser

Noen ganger vet man rett og slett for lite om marked, målgrupper osv.

Vi samarbeider tett med Respons Analyse og har tilgang til noen av landets beste analysekrefter. Vi gjør også omdømmemålinger i samarbeid med Sentio Research.

Presse og events

Glem aldri pressen! En gjennomtenkt strategi inneholder også tanker om hvordan skaffe seg medieomtale. Noen ganger er det nok med en god pressemelding. Andre ganger må det sterkere virkemidler til, som et oppsiktsvekkende event som kan bidra til å anskueliggjøre din kommunikasjonsutfordring.